Generelt

Q: Hvad kan Unibind tilbyde mig?
A: Unibind tilbyder dig chancen for at gøre et bedre første hånds indtryk. Et professionelt indtryk adskiller dig eller dit firma fra konkurenten og resultere i erhvervs mæssige resultater! Du får aldrig 2 chancer for at gøre et første indtryk. Professionelt uddseende dokumenter med et Unibind perfekt indbundet omslag giver opfattelsen af professionalisme.

Q: Hvad er Unibind?
A: Unibind har specialiseret sig i næsten 30 år i design, producering og fordeling af dokumenter, photo prints og calendar indbinding systemer. Det er et innovativ familie firma, erkendt som leder på verdens markedet indenfor printede præsentationer. Det er vores mission at udøve kunde venlig førsteklasses produkt og service hvilket bidrager til forbedret kommunikation mellem mennesker.

Q: Hvorfor vælge Unibind?
A: Unibind  er førende på verdens markedet indenfor printede dokument præsentation systemer. Vi tilbyder:

  • Patenterede og innovative produkter
  • Mere end 30 års erfarring
  • Varrierende og fleksible løsninger
  • Stolthedsfølelse ved præsentation af dine dokumenter

Q: Hvordan finder jeg ud af hvilke produkter passer til mine kritier?
A: Som det første vil vi gerne have at du overvejer hvilke dokumenter som du vil præsentere. I hovedmenuen kan du se at vi har lavet nogle indgangsvinker til vores produkter. Vælg ‘My Application’ og find relaterede prudukter. Vi vil guide dig til det nødvendige produkt.

Andre spørgsmål?  Kontakt os!