UniBind

UniBind produkter

UniBind produkter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let og hurtig intern produktion af trykte præsentationer med mange forskellige omslag for at hjælpe dig med at præsentere din virksomhed og dine tjenesteydelser på en professionel måde. Harpiks-, klemme- og hæfteklammeløsninger kombineret med brugervenlige indbindingssystemer for organisationer og virksomheder af enhver størrelse i alle industrigrene.

Til daglig brug, vejledninger, specifikationer, tegninger, rapporter, tilbud og brochurer tilbyder vi fleksible omslag med mange forskellige farver og rygstørrelser, mens du til vigtigere dokumenter, afhandlinger, virksomhedspræsentationer og årsrapporter kan vælge mellem et stort udvalg af hardcovers.

Tilføj et personligt præg ved at brugertilpasse omslaget med dit logo, navn eller yndlingsprint direkte fra dit kontor eller hjem, fra kun et styk. Fremstil fotobøger med professionelt udseende ved at vælge det materiale og den farve, der passer bedst til lejligheden.

Vores innovative indbindingsmaskiner, der er designet til dokumenter med op til 340 ark, forenkler indbindingsprocessen i tre lette skridt på kun 90 sekunder, eliminerer faren for fejl og sikrer altid perfekte resultater.

Et udvalg af tilbehør og smarte arkiveringssystemer kompletterer UniBind-produktområdet. Tilføj værdi til dine trykte dokumenter, få bedre kontakt til kunder og gør indtryk på nuværende og fremtidige kunder ved at drage fordel af UniBinds brugervenlige og hurtige præsentations- og indbindingsløsninger.