Vpaper

vpaper brand

Vpaper produkter

 

 

 

 

 

 

 

Gør dine trykte præsentationer lette at læse og lette at skrive på med den innovative Vpaper-teknologi. Takket være en særlig dobbeltfoldning i begge retninger sikrer det patenterede Vpaper, at indbundne dokumenter af enhver størrelse ligger helt flade og tilbyder en praktisk og brugervenlig læseoplevelse.

Vpaper, der fås i A4 og C6 i højde- og tværformat, er et ark højkvalitetspapir snoet med en dobbeltfoldning tæt på hvert arks kant, der derefter kan indbindes sammen med tredobbelte hæfteklammer, klæbebindere eller UniBind-indbindingssystemer. Resultatet er en fladliggende bog. Perfekt egnet til både laser-og inkjetprintere: Vpaper er ideelt til bøger i små oplag, nyhedsbreve, magasiner, fotobøger, produktpræsentationer, virksomhedsbilledbrochurer, spisekort, kataloger og mere.

Vpaper fås i vægten 120 g/m² og 160 g/m² i ris. Vi tilbyder også den perfekte løsning med Vpaper-tårnet, der gør det muligt selv at producere Vpaper ved behov. Vpaper-tårnet snor en dobbeltfoldning tæt på hvert arks kant og forvandler alt papir mellem 70 g/m² og 250 g/m² til fladliggende papir. Vpaper-tårnet, et system med let anvendelse, sikrer, at indbundne dokumenter af enhver art er lette at læse og skrive på og giver dermed merværdi til alle trykte produktioner.